Нескорені. Незламні

e-mail Друк

24 лютого 2024 року - друга річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Сьогодні в гімназії пройшла виховна година "Нескорені. Незламні". Діти переглядали презентації, читали вірші, ділилися спогадами про подію, яка зруйнувала життя українців.
В актовому залі відбувся виховний захід, де учні розповіли присутнім про потужний супротив українців, на який наштовхнулись ворожі війська загарбників. За два роки, що минули від початку повномасштабного вторгнення, український народ продемонстрував світові приклад мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.
Також на заході з великим болем та почуттям неперевершеної гордості водночас згадали випускників гімназії, які боронили Батьківщину й віддали за неї своє життя:
Ігоря Бєлошицького, Олександра Гряника, Андрія Єлісєєва, Максима Галаку, Андрія Міщука.
Учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
Зі словами вдячності діти звернулися до тих випускників, які сьогодні боронять нашу державу, зокрема: Всеволода Абрамова, Володимира Марчуна, Євгена Бутковського, Олександра Волосовича, Миколи Чайки.
Справжньою окрасою заходу став гість - випускник 2013 року Олександр Роменський. Сашко розповів учням про шкільні роки, про те, як потрапив на фронт, які цікаві пригоди з ним та його побратимами траплялися.
Також Олександр порадив дітям навчатися, удосконалюватися, працювати над собою, адже ці знання та вміння обов'язково знадобляться.
Зустріч пройшла в невимушеній, дружній, затишній обстановці. Діти, затамувавши подих, слухали героя, ставили запитання, безмежно дякували за можливість жити, навчатись, відпочивати.
Гімназисти віддали честь усім Героям України! І зазначили, що пам'ять про них залишиться у серцях ще не одного покоління!


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Нескорені. Незламні