Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

e-mail Друк

На виконання наказу Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 05.09.2023 №93 «Про проведення в закладах освіти Печерського району м. Києва «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», з метою попередження нещасних випадків під час освітнього процесу, травмування у побуті, а також у разі виникнення надзвичайної ситуації в гімназії з 11 по 15 вересня 2023 року був поведений «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

Відповідно до розробленого плану заходів класними керівниками 1-11 класів були проведені бесіди щодо дотримання правил безпечного користування електроприладами, побутовою технікою, газовими приладами, сірниками, правил безпечного поводження на річці чи водоймах, у лісі, в громадському транспорті, під час складних погодних умов, під час перебування на дачі, у разі виникнення пожежі, дотримання протиепідемічних заходів тощо. Особливу увагу приділили питанню поводження населення під час повітряної тривоги, у разі хімічної та радіаційної небезпеки, а також у разі виявлення підозрілих, вибухонебезпечних предметів.

Учні початкових класів переглядали повчальні мультфільми, обговорювали побачене, ставили один одному питання, загадували загадки. На ГПД діти грали в тематичні ігри. Хлопці й дівчата обирали ролі, були поліцейськими, лікарями, рятувальниками, регулювальниками дорожнього руху, водіями та пасажирами тощо.

Для здобувачів освіти середньої ланки керівник гуртка «Школа безпеки» провела вікторину. Учні брали участь у різноманітних конкурсах, вивчали різновиди НС, складали алгоритми дій, вчилися надавати першу медичну допомогу.

 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності