День працівника освіти

e-mail Друк

 У прекрасну пору року святкують День працівника освіти. Учитель - одна з найважливіших професій. Гімназисти підготували для педагогів міні концерт, на якому подякували вчителям за сумлінну працю, подарували квіти, пісні, виготовили листівки. Представники батьківської громадськості висловили щиру подяку всім учителям, які сіють в дитячі душі зерна не тільки знань, а й найкращих людських якостей.

 

Вітання до Дня учителя

Привітно усміхається осінь золотим листям та барвистими квітами, співає осанну людям, які представляють найкращу у світі професію – професію учителя, професію, яка підкоряється тільки найрозумнішим, найвідповідальнішим, найпрогресивнішим, здатним іти в ногу з часом, долати найскладніші виклики та випробування.

З професійним святом вас, шановні колеги! Успішність вашої роботи залежить від усвідомлення її важливості. Адже саме вашими зусиллями закладається найнадійніший підмурівок подальшого духовного та інтелектуального зростання наших дітей. Бажаю, аби ніколи не покидало вас прагнення вдосконалювати фахову майстерність. Міцного здоров’я вам, непохитної віри, світлої надії, упевненості в завтрашньому дні. Нехай зростає добробут кожної родини, множаться успіхи і здобутки. Будьте щасливі у праці й творчості, у сімейному житті, у взаєминах із друзями й колегами, у своїх захопленнях і досягненнях.

            Хай затишок панує в оселях неодмінно,

            Хай кожне починання виходить на відмінно!

            Щоб повсякчас жилось вам і легко, і натхненно,

            Щоб радісні події траплялися щоденно!

З повагою - директор гімназії Світлана Володимирівна Чумак

 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії День працівника освіти