Тиждень безпеки дорожнього руху

e-mail Друк

«ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ»
з 17 по 23 травня 2021 року

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, напередодні літніх канікул було проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху».
У гімназії він розпочався з виховної години, яка пройшла під гаслом «Безпека на дорозі – безпека життя». На уроці учні переглянули корисні відеоролики, згадали про правила поведінки у громадському транспорті, наголосили на необхідності пристібати пасок безпеки, обговорили питання щодо дотримання норм безпечної поведінки на дорозі при користуванні велосипедами, роликовими ковзанами, скейтбордами тощо. Зачепили актуальне питання про надання статусу учасників дорожнього руху й особам, які рухаються на електросамокатах, гіроскутерах та іншому легкому електротранспорті.
Здобувачі освіти протягом тижня створювали інформаційні стіннівки, проводили вікторини, перевіряли знання ПДР.
Учні молодших класів дивилися цікаві мультфільми, які навчали їх правилам дорожнього руху. Набуті знання застосували на практиці – разом з учителем переходили дорогу біля школи. Початківці завзято малювали малюнки та створювали тематичні лепбуки.
Весело проходив час на групі подовженого дня, де діти приймали участь у сюжетних іграх. Кожен хотів спробувати себе у ролі регулювальника, велосипедиста, пішохода.
Майже справжньою виглядала на шкільному подвір’ї намальована крейдою на асфальті «зебра», не гіршими були й дорожні знаки і світлофор.

 


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Тиждень безпеки дорожнього руху