Заходи в гімназії 15 - 22 лютого

e-mail Друк

Багатим на визначні події видався тиждень. Протягом 15 -22 лютого у гімназії проходила низка заходів. Освітяни вшанували учасників бойових дій на території інших держав. Класні керівники провели виховні бесіди "Вогнем і полум'ям війни чужої, охрещені, обпалені навік". Гімназисти підготували тематичні презентації, переглянули документальні фільми, презентували свої проєкти "Живу - отже, пам'ятаю", "А час і досі не загоїв рани..." та ін. У бібліотеці діяла виставка "Воїнам-інтернаціоналістам", де охочі мали можливість детальніше ознайомитися із сумними сторінками історичного минулого. З особливим трепетом відзначили День Героїв Небесної Сотні. Класні керівники провели бесіди "Герої не вмирають", під час яких не тільки розказали про тогочасні події, а й показали тематичні відеоматеріали. Учні продемонстрували власні презентації та проєкти: "Дбаймо про країну сьогодні", "Вам - наша пам'ять і любов", "Майдан", "Промені гідності" та ін. Також гімназисти поклали квіти до Меморіалу , чим засвідчили свою шану та повагу до Героїв Небесної Сотні, які загинули в ті буреломні дні (під час буреломних подій).
21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови. Напередодні представники педагогічного колективу провели бесіду "До мови серцем пригорнусь". Також учні брали активну участь у різноманітних тематичних заходах. У стінах гімназії діяла виставка , на якій були представлені крилаті вислови про мову. Гімназисти представили цікаві проєкти, присвячені рідній мові.
Також відбулася година спілкування "Я - хлопчик, я - дівчинка, ми - різні, ми - рівні", на якій педагоги з гімназистами говорили про гендерну рівність. Діти підготували тематичні розповіді та презентації.
Проведені форми роботи формують у молодого покоління свідомість,чітку громадянську позицію, виховують почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє нашої країни.


Ви знаходитесь тут: Новини гімназії Заходи в гімназії 15 - 22 лютого