Новини гімназії

Побачимо перемогу

e-mail Друк

Сучасне буремне життя спонукало кожного подивитися по-новому на начебто буденні речі. Останнім часом ми все більше бачимо людей, які отримали контузію або втратили зір чи кінцівки…. Сьогодні в гімназії відбувся незвичний захід «Побачимо перемогу» (освітньо-навчальна сесія у рамках проєкту «Єдиний простір»), який провели незрячі ветерани війни та представники ПОРТua. Під час теоретичної частини учні пригадали вже відомі терміни, поглибили знання щодо поведінки з воїнами, дізналися про додаток, через який можна дистанційно стати волонтером. Цікавою видалася практична частина: ветерани війни розказали і показали правила етикету спілкування та комунікації з незрячими. Діти тренувалися наосліп вгадувати речі, супроводжувати незрячих воїнів за двері та назад. Захід видався цікавим і корисним. Щиро дякуємо гостям за здобуті знання та навички.
Дякуємо воїнам за наш захист і просвітницьку діяльність.

 

Чарівний світ мистецтва

e-mail Друк

Яскраво і дуже цікаво у гімназії №32 «Успіх» пройшла вистава «Чарівний світ мистецтва», присвячена Всесвітньому дню мистецтв. Гімназисти здійснили подорож на гору Парнас і зустрілися з Аполлоном та музами. Останні розповіли глядачам про українську поезію, пісню, вертеп, петриківський розпис... Разом з музою танців діти виконали таночок з елементами гопака, із музою священних  гімнів заспівали Гімн українських націоналістів. Учні, які брали участь у дійстві, переконали глядачів, що всі види мистецтва прекрасні та потрібні людям, адже різноманітні вміння спонукають нас творити добрі вчинки, виражати свої почуття, втілювати мрії. Укотре учні довели, що культура багатогранна, особливо українська, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. Українці повинні плекати й оберігати його. Необхідно занурюватися у чарівний світ прекрасного, адже мистецтво спонукає до нових звершень і підтримує бойовий дух захисників.

Шановні батьки майбутніх першокласників!

e-mail Друк

Шановні батьки майбутніх першокласників!

 

   Зарахування дітей до 1-го класу здійснюється згідно з Порядком зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти (затверджений наказом Міністерством освіти і науки України від 16 квітня 2018 р. №367) та наказом Департаменту освіти і науки Виконавчого органу київської міської ради (КМДА) від 21 лютого 2024 р. № 26 «Про прийом дітей до перших класів закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Києва у 2024 році».

Прогнозована кількість 1-х класів – 3.

Ви можете  обрати зручний час та подати документи для зарахування Вашої дитини до першого класу (посилання на графік прийому документів).

Для зарахування необхідно мати при собі такі документи:

  • свідоцтво про народження дитини (оригінал та копія);
  • медична довідка №086-1/О  (оригінал), довідка про щеплення;
  • документ (оригінал), що посвідчує особу одного з батьків (осіб, які їх замінюють);
  • за наявності інші документи (довідка внутрішньо переміщеної особи та ін.).

 

   Для зарахування дітей, які зареєстровані/проживають на території обслуговування закладу освіти потрібно мати документ (оригінал), що підтверджує місце реєстрації/проживання дитини або одного з батьків (осіб, які їх замінюють) на території обслуговування закладу (посилання на територію обслуговування).

   Діти, які не проживають на території обслуговування гімназії, зараховуються на вільні місця.

   Заяву про зарахування батьки (один з батьків/осіб, які їх замінюють) подають особисто у день подачі документів.

   У разі перебування за межами Києва або за кордоном можна подати скановані копії чи фотокопії заяви (посилання на зразок заяви ) та наявних документів для зарахування дитини до 1-го класу нарочним або електронною поштою (sch32-1@ukr.net).

Контактні телефони: 

287-04-72

287-64-35

287-23-05

 

Переглянути відео

Переглянути відео 

Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги

e-mail Друк

У рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» сезону 2023/2024 в Печерському районі було проведено низку змагань. Мета програми полягала у збільшенні кількості школярів, які займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя. Діти показали свої вміння в кількох видах спорту. За результатами районного етапу гімназисти вибороли призові місця:
ІІІ місце з волейболу (юнаки);
ІІІ місце зі спортивного орієнтування;
І місце з футзалу.
Дякуємо учасникам і керівникам команд гімназії за участь і здобутки.
Пишаємося успіхами наших учнів і бажаємо перемоги на міському етапі!

Добра справа учнів перед канікулами

e-mail Друк

Діти зібрали смаколики, їжу швидкого приготування, засоби гігієни, окопні свічки та ін. для захисників. Усе зібране передали побратимам нашого випускника Олександра Роменського. Щиро дякуємо захисникам України за можливість ходити в школу, спілкуватися з одне з одним, відпочивати…- жити.

Шкільний етап Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування

e-mail Друк
У гімназії відбувся шкільний етап Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування серед учнів 5-7 класів у рамках «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».
Виник цей вид спорту на початку ХХ століття у Скандинавії як військове навчання, але згодом трансформувався у цивільний. Орієнтування - це унікальний спортивний напрямок, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості.
Учні 5-7 класів спробували свої сили в такому незвичному змаганні, продемонстрували вміння найшвидшого знаходження заданих контрольних пунктів. Вітаємо переможців шкільних змагань! Бажаємо команді подальших успіхів!

Мої безпечні весняні канікули

e-mail Друк

Більше порад від рятувальників ДСНС у Абетці безпеки https://dsns.gov.ua/abetka-bezpeki 

Сторінка 1 з 120

Ви знаходитесь тут: Новини гімназії